Van der Valk Sassenheim-Leiden

Welkom bij Green Stays: Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Bij Green Stays zijn we verheugd om Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden te verwelkomen in onze groeiende gemeenschap van duurzame accommodaties.

Over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ligt strategisch aan de snelweg A44, wat het een ideale locatie maakt tussen Amsterdam en Den Haag. Het hotel beschikt over 157 modern ingerichte kamers, waaronder luxe themasuites met bubbelbaden en sauna’s. Voor zakelijke en privé bijeenkomsten biedt het hotel 16 multifunctionele vergader- en conferentiezalen die perfect zijn voor allerlei evenementen. Gasten kunnen ook genieten van drie restaurants: het à la carte Restaurant Nest, het Live Cooking buffet en de OZZO Oriental Restobar.

Meer informatie over het hotel vind je op hun website 

Samenwerking voor een Groene Toekomst

Bij Green Stays zijn we trots om samen te werken met Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. Samen passen we het Green Stays-concept toe, waarbij gasten de mogelijkheid hebben om de tussentijdse housekeeping over te slaan door de Green Stays deurhanger op te hangen. De kosten die hiermee worden bespaard, worden gebruikt om voor elke Green Stay een boom te planten in een van onze lopende projecten voor een groenere wereld. Dit initiatief, Planting Dreams, draagt bij aan het behoud en de verbetering van ons milieu​.

Plan je Verblijf

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke vakantie in de Bloembollenstreek? Boek dan je verblijf bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden via Green Stays en steun duurzaam toerisme terwijl je geniet van comfort en luxe.

Green Stays in het hotel

Tijdens je verblijf in Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden kun je gebruikmaken van een Green Stay. Wanneer je langer dan 2 nachten verblijft, kun je ervoor kiezen om een schoonmaak over te slaan. Je kunt het hotel hiervan op de hoogte stellen via hun pre-arrival e-mail, bij het inchecken of eenvoudig door de Green Stays deurhanger aan de buitenkant van de kamerdeur in het hotel te hangen.

Join the movement Let your guests plant trees! Mail us